Slik finner du alltid tingene dine med en NEXSMART™ SMART TRACKER

Vi har alle opplevd det: Akkurat når du skal ut døren, mangler nøklene, lommeboken eller vesken. Det er en frustrerende situasjon som koster både tid og tålmodighet. Hos NEXSMART™ har vi utviklet en løsning på dette problemet. Med vår NEXSMART™ SMART TRACKER kan du raskt og enkelt spore dine mistede gjenstander via vår brukervennlige app. Enten du har glemt nøklene på jobben eller mistet lommeboken hjemme, vil NEXSMART™ SMART TRACKER hjelpe deg med å finne dem igjen med presisjon og enkelhet.

Hva er en NEXSMART™ SMART TRACKER?

NEXSMART™ SMART TRACKER er vår nye Bluetooth-sporingsenhet, designet for å hjelpe deg med å alltid finne tingene dine raskt og effektivt. Ved å feste denne kompakte enheten til dine verdisaker kan du spore dem via vår app hvis de blir borte. Trackeren oppretter en stabil Bluetooth-forbindelse mellom enheten og smarttelefonen din. Når enheten er tilkoblet, kan du enkelt følge den siste plasseringen av gjenstandene dine på et kart i appen.

Finn tingene dine raskt med GPS og lydsporing

Med NEXSMART™ SMART TRACKER får du en effektiv løsning for å finne dine tapte eiendeler raskt. Trackeren oppretter en Bluetooth-forbindelse mellom telefonen din og enheten, noe som gjør det mulig å spore tingene dine nøyaktig og enkelt. Vår app viser deg GPS-posisjonen hvor du sist hadde kontakt med trackeren. Når du er innenfor Bluetooth-rekkevidde av trackeren, kan du aktivere den via appen, som vil spille av en høy lyd. Denne lydsporing gjør det mulig å finne tingene dine raskt, selv om de er gjemt under møbler eller i en veske.

Finn telefonen din enkelt med toveisfunksjonen

Har du funnet nøklene dine, men kan ikke finne telefonen din? Ingen grunn til bekymring, NEXSMART™ SMART TRACKER har en smart toveisfunksjon som hjelper deg med å finne telefonen din med letthet. Når du trenger å finne telefonen din, trykker du bare to ganger på trackeren. Dette aktiverer mistet-telefon-funksjonen, som sender en melding til telefonen din. Telefonen vil deretter begynne å spille av en lyd, selv om den er satt på lydløs, noe som gjør det enkelt for deg å finne den.

Forebygg tyveri med sanntidsvarsel

NEXSMART™ SMART TRACKER hjelper deg ikke bare med å finne tingene dine igjen, men også med å forhindre at du mister dem i utgangspunktet. Med den innebygde tyverisikringen og sanntidsvarselfunksjonen kan du sikre eiendelene dine enda bedre. Du kan stille inn trackeren til å advare deg hvis du forlater et sted uten tingene dine eller telefonen din. Hvis noen prøver å fjerne eiendelene dine uten tillatelse, blir du umiddelbart varslet, og den høye lyden vil tiltrekke seg oppmerksomhet og skremme tyven. Denne funksjonen kan selvsagt slås av hvis du ønsker det, men gir ekstra sikkerhet i hverdagen.

Kjøp en NEXSMART™ SMART TRACKER nå

Er du klar til å investere i en SMART TRACKER fra NEXSMART? Den er spesielt designet for å være kompakt og lett, slik at den ikke forstyrrer i lommen eller lommeboken din. Den medfølgende metallringen gjør det enkelt å feste trackeren til nøkkelringen din, en veske eller til og med halsbåndet til kjæledyret ditt, noe som sikrer at du alltid har kontroll på de viktigste eiendelene dine.

Det er utrolig enkelt å komme i gang med NEXSMART™ SMART TRACKER. Du fester bare trackeren til den gjenstanden du vil beskytte, og kobler den til via vår app, som er tilgjengelig for både iOS og Android. I løpet av få sekunder er du klar til å finne tingene dine igjen.

Invester i en NEXSMART™ SMART TRACKER nå og opplev bekvemmeligheten av å alltid kunne finne tingene dine med letthet. Kjøp NEXSMART™ SMART TRACKER ved å klikke her.