Har du spørsmål?

Bruk kontaktskjemaet nedenfor for å kontakte oss, så vender vi tilbake så fort som mulig. Du kan også skrive til oss direkte på service@nexsmart.no

Vil du ha svar med en gang? Vi har samlet alle de vanligste spørsmålene i en FAQ, samt laget en feilsøkingsguide til de vanligste problemstillingene. Klikk på lenkene nedenfor:

Velkommen til våre FAQ - eller på norsk: ofte stilte spørsmål. Vi har samlet alle de vanligste spørsmålene vi får. Vi håper dette kan hjelpe deg så du raskt får svar på spørsmålene dine! :)

Til alle kameraene våre har vi en utførlig trinn-for-trinn-video til hvordan man setter opp kameraet. Du finner alle sammen på YouTube-kanalen vår her: Installasjonsveiledninger

Dessuten har vi også samlet mange generelle gode tips & triks i vår feilsøkingsguide. Denne finner du her: Feilsøk - Problemløsning

Et NEXSMART™ kamera kjører på ditt eget WiFi-nettverk. Dermed er det styrken og rekkevidden på ditt eget trådløse internett som bestemmer hvor langt unna ruteren du kan plassere NEXSMART™-kameraet ditt.

Man kan med fordel benytte en WiFi-signalforsterker til å forlenge og styrke ens trådløse nettverk så det rekker enda lenger.

Tips: Du kan bruke telefonen din til å måle styrken på WiFi-et der du har tenkt at kameraet ditt skal plasseres.

Det avhenger av det enkelte kameraet, og svaret finner du nederst på produktsiden under spesifikasjoner.

Ja, alle kameraene våre sletter automatisk de eldste dataene på SD-kortet når det er fylt opp og kjører på den måten i sløyfe.

Ja - bevegelsesdeteksjonen har justerbar følsomhet, lav - middels - høy, som kan innstilles nettopp for å unngå unødig aktivering.

Ja, appen understøtter multivisning i sanntid av opptil 16 kameraer på én gang. Dette er imidlertid kun til direktevisning og gjelder ikke når man skal se gjennom lagrede opptak, der er det på ett kamera om gangen.

Ja! :) I appen vår kan du opprette et "Home" som kameraet ditt er tilknyttet. Du kan ha flere av disse, f.eks et til huset, et til hytta og et til kontoret. Du kan så dele et bestemt "Home" med en annen app-bruker. Dermed kan du dele et "Home" som hører til huset ditt med hele familien uten at de nødvendigvis har tilgang til kameraene på kontoret ditt - eller omvendt.

Vi har en dedikert side med informasjon om nettskyen her: Nettsky-tjeneste

Nei, ikke offisielt.

Kameraene våre fungerer i prinsippet bare på smarttelefoner og nettbrett.

Men man kan godt omgå det og få det inn på PC-en. Det er imidlertid ikke like plug-n-play som resten og er ikke en offisielt understøttet funksjon.

Det man kan gjøre, er å installere en Android Emulator på PC-en sin. Deretter kan man kjøre appen vår via emulatoren og dermed bruke den fra PC-en sin.

Men det er viktig å bemerke at installasjon og bruk av en Android Emulator ikke er noe vi støtter. ;)

Du kan se den visuelle forskjellen på dag- og nattesyn i videoen her!

Du kan legge til så mange kameraer for brukeren din som du vil.

Ja! Selv om wifi-forbindelsen forsvinner, vil kameraet fortsatt ta opp. Du vil ikke få tilgang til kameraet ditt via appen, men så snart kameraet har funnet et wifi-signal igjen, vil du kunne se alle opptak som har funnet sted i perioden da wifi-signalet har vært nede.